Om oss

Om företaget

Peter Åkare är en flyttfirma med många år i branschen som alltid tar ansvar för sina uppdrag. Vi erbjuder kvalitativa tjänster inom flytt för privatpersoner och företag samt även bemanning. Allt vi gör präglas av kvalitet och hållbarhet och vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål. 

Vi tar ett helhetsansvar för din flytt och ser till att allt flyter på som det ska. Vår målsättning är att nå 100 procent nöjda kunder. 

Våra uppdrag är försäkrade hos Trygg Hansa. Vi är självklart godkända för F-skatt, har kollektivavtal och vår verksamhet är godkänd av Transportstyrelsen.

Starkt miljöfokus

Sedan starten har vi genom hårt arbete och ett starkt miljöfokus skaffat oss många nöjda kunder, många av dem återkommande. Vi utför allt du kan önska dig inom flytt och transport. Våra tjänster håller alltid hög kvalitet till bra priser och med bästa möjliga service. Vi utför alla flyttar med noggrannhet och säkerhet. Företaget är medlem i Svenska flyttföretagarförbundet, vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns i branschen. Vi är också medlemmar i Sveriges Åkeriföretag, som arbetar för en sund och lönsam utveckling av näringen. Vår verksamhet är kvalitets- och miljöcertifierad enligt FR2000. Vi är ansvarsförsäkrade och följer de allmänna flyttbestämmelserna Kontor 2003 och Bohag 2010.

Hör av dig till oss om du vill ha kompetent hjälp med flytt och transport